top of page

Reference z akce "Kytky a plevele do našeho jídelníčku"

Den utekl jako voda v rybníčku. Nové poznatky, nové tváře, nové chutě, nové pocity. Děkuji za krásnou organizaci workshopu, který se konal v příjemném prostředí s úžasnou energií. Ráda se zúčastním dalších setkání zaměřených na zdraví těla i ducha.

Pavla


Den na Čečetkově statku jsem prožila v laskavé harmonii s milými ženami ve vzájemném souznění, klidu a pohodě s poznávacím a vzdělávacím programem naplněným jarním sluncem, zelenými bylinkami, které nyní dává příroda. Prožitky pod vedením lektorky Pavlínky s citlivým výkladem, báječným prostředím hostitelů Hanyšových a jejich pohostinnosti. Společné tvoření beze slov, kde vše plynulo ve vzájemném souladu s odpočinkem, výborným jídlem.

Věra


Poděkování za: - čas strávený v srdci domácnosti s na prvním pohledem nesourodou společností žen různého věku, životních zkušeností, životních cest - velká empatie, pozitivní energie, prostor pro všechny. - pozitivní prožitek po celý den s obohacujícími zkušenostmi a ve velmi milé a příjemné společnosti. - nové poznatky

Velmi příjemné prostředí a lidé. Nic nebyl problém. Krásný prostor pro setkávání. Milo a útulno. Výborně připravená lektorka.

Děkuji za krásný den. Přijela jsem s příjemným očekáváním a s přáním odjíždět s obohacením a jarním posílením. Obojího se mi dostalo v plné míře díky skvělé atmosféře a profi přístupu lektorek - konec konců takové je znám :-) A moc ráda jsem si užila bezpečnou sílu koncentrované ženské energie. Poděkování samozřejmě patří i muži, který byl celou dobu bezpečnou jistotou v pozadí :-)

Děkuji za možnost se zastavit v čase, zklidnit mysl, něco se dozvědět a být v milé společnosti dam, které se mají o co podělit a nechtějí si to nechat pro sebe. Budu se těšit na další setkání.

Š.


















135 zobrazení0 komentářů
bottom of page