top of page

Bylinková procházka s bylinkářkou Radkou Svatošovou

Aktualizováno: 10. 5. 2022

10. 5. 2022 od 14 do 18 hodin.


Nejprve se projdeme po zahrádce a blízké louce, kde objevíme a pojmenujeme si jedlé a léčivé rostliny. Budeme si povídat o jejich účincích a léčebném a kuchyňském využití. Vlastníma rukama si nasbíráte bylinky, které Vás zaujmou, a budeme se věnovat tomu, jak je zpracovat. Domů si něco odnesete 😊 Zároveň můžete ochutnat Radčiny bylinkové sirupy, likéry, čaje nebo limonády.

Radka před lety založila bylinkovou školu Zelená louka a zve do ní zajímavé hosty. Zajímá se především o bylinářství v kontextu původních slovanských a keltských tradic a o využívání našich místních bylin. Se svým manželem Pavlem založili permakulturní zahrádku, která je certifikovaná. Říká o sobě, že od malička něco pěstovala, zkoumala, nosila si do přírody atlasy rostlin a sbírala bylinky. Více o Radce zde:


V ceně 550 korun je započítána odměna lektorce a zdravá svačinka s kávou nebo čajem. Dovolujeme si požádat o 50 % platbu ve výši 275 Kč spojenou s jistotou rezervace Vašeho místa na bylinkovou procházku. Doplatek uhradíte v den konání na místě a obdržíte fakturu. Platbu zálohy můžete provést online z našeho webu. Pokud chcete použít platbu bankovním převodem použijte účet: 199017132/0600, variabilní symbol: 100522


Počet míst je omezen

Děkujeme za váš zájem.

Těšíme se na vás.

Zdenka a Oldřich Hanyšovi



151 zobrazení0 komentářů
bottom of page