Kytky a plevele do našeho jídelníčku
- Oldřich Hanyš
- 13. 2. 2022
- Minut čtení: 1
Aktualizováno: 19. 3. 2022

26. 3. 2022 od 9 do 18 hodin.
Jarní workshop s výživovou poradkyní Pavlínou Žďárkovou. Sérii našich setkání ve světnici, ještě u kamen, ale už spojených s jarní vycházkou, se sbíráním bylin, s tvorbou jarního jídelníčku, inspirací k vhodnému stravování a vaření s pomocí bylin na Čečetkově statku zahájíme s Pavlínou Žďárkovou. Více o Pavlíně také zde: Ing. Pavlína Žďárková | Žijeme s chutí (zijemeschuti.cz)
V ceně 1390 korun je započítána odměna lektorům, potřebné suroviny a produkty, zdravá dopolední a odpolední svačina, jarní oběd a nealkoholické nápoje.
Dovolujeme si požádat o 50 % platbu ve výši 695 Kč spojenou s jistotou rezervace Vašeho místa na workshop. Doplatek uhradíte v den konání na místě a obdržíte fakturu. Platbu zálohy můžete provést online z našeho webu. Pokud chcete použít platbu bankovním převodem použijte účet: 199017132/0600, variabilní symbol: 260322
Děkujeme za váš zájem.
Těšíme se na vás.
Zdenka a Oldřich Hanyšovi

Comments